Welkom

 

Midden in een uitgestrekt waterwingebied binnen de driehoek Wageningen-Arnhem-Nijmegen ligt de kleinschalige zorgboerderij van de familie Agelink. Op deze idyllische plek, waar voorheen geiten werden gehouden, bieden wij een passende dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking, al dan niet in combinatie met een psychiatrische achtergrond.

 

Onze individuele benadering, waarbij tijd en aandacht voor elkaar in een gezellige sfeer centraal staan, zorgt ervoor dat deze mensen zich bij ons veilig voelen en voldoening  putten uit hun bezigheden.

109
110
108
111

Visie

     

Welke beperking iemand ook heeft, bij ons kan iedereen de dag op een zinvolle manier doorbrengen.
 

Door onze onderwijservaring kennen wij het belang van een persoonlijke en praktijkgerichte benadering: de taken worden toegesneden op de interesses en talenten van het individu.

 

Lees meer

 

Doelgroep en bezigheden

 

Op een gemiddelde dag is bij ons een gemêleerd gezelschap van zo'n acht personen actief, in leeftijd variërend van ruwweg 25 tot 75 jaar. Los van hun verstandelijke beperking hebben sommigen een psychiatrische achtergrond of vertonen ze gedrag dat voor een leek wel eens lastig te plaatsen kan zijn.

 

Lees meer

Over ons

 

Wij, Gert-Jan en Cornelie Agelink, waren beiden jarenlang docent in het agrarisch onderwijs. In 1990 besloten we het roer om te gooien en richtten we een eigen bedrijf op: geitenhouderij Het Achtereind in het Betuwse dorpje Herveld. In de nieuwe stal vonden zo'n 200 geiten een prettig onderkomen.

 

Lees meer